1- Öncelikle 23 Nisan haftasında herkes msn, facebook ve forumlardaki avatarlarına çocukluk fotoğraflarını koysun. ( Bunu özellikle çok önemsiyorum. Bunu tek başına yaygınlaştırmak bile bence çok güzel olacaktır. Düşünsenize o hafta bütün avatarlarda herkesin çocukluk fotoğrafı.) İçimizdeki çocuğu hiç olmazsa bu şekilde hatırlamış oluruz.
2- Özellikle bizler öğretmenler olarak o hafta çocukların oyunlarına katılabiliriz. Bunu bazı öğretmenler zaman zaman yapıyor zaten. Ama özellikle o hafta daha yoğunlaştırabiliriz. Top oynayabiliriz, bayanlar ip atlayabilir, bilye ve sek sek oynanabilir. Hatta bunları fotoğraflayıp bu bölüm içinde paylaşabiliriz.
bu iki fikre bayıldım , çok hoş olur özellikle avatarlarımız yada böyle bir bölüm açabiliriz çocukluk resımlerımız dıye ; herkes o bölüme resımlerını koyar yada KÜÇÜKKEN ÇİZDİĞİMİZ ; YAPTIĞIMIZ RESİMLERDE olabilir mi
onları koyarız...
ben sınıfıma her yıl ( 23 nisan ) ; oyun yazıp oynatıyorum geçen yıl çok beyenildi adı fiskostu oyunun ; biz yazdık öğrencılerımle beraber bu yılda fiskos 2 ve bir başka oyun üzerınde çalışıyoruz 23 nisanda sergiliyoruz ; çok hoşlarına gidiyor çocukların ve velilerin bu etkinlik ...belki bir fikir olur arkadaşlara diye yazdım
bu duyarlı konu başlığı için teşekkürler taner öğretmenım
+1